Sted: Spanien, Rueda

Fra: 05/03/2019 til 05/06/2019

Den gode spanske hvidvins-drue VERDEJO

HP-Vine har her i foråret købt rigtig godt hjem af Spansk hvidvin fra

Bodega Emina – Verdejo 2017
92+ point Guldvinder-hvidvin lavet på spaniens bedste hvidvinsdrue til kun 55 kr.!
Kombinationen af hvidvine lavet på spaniens førende hvidvinsdrue Verdejo fra Rueda-området, er af mange anset som den bedst kombination for hvidvin i Spanien.

Vi kan nu tilbyde dig denne hvidvin lavet på 100% Verdejo fra Rueda til kun 55 kr. Fanatisk ledsager til bl.a konfirmations festen

Der er tale om en flot, velstruktureret og frugtig vin med fin balance i syren, som sikrer en
rigtig fin harmoni og kan gå fint til de fleste retter med bagt, steg eller grillet fisk og salater med og specielt salater med lidt bær i som jordbær, blåbær eller brombær

Som en af kun 9 vine, har denne vin fået Grand Gold hos National Young Wines Competition af Spanish Tasters Union. Udovrer guldmedaljen har vinen scoret 92+ point hos Spanish Tasters Union. Vinen har også modtaget den store Guldmedalje ved Bacchus Awards. Bacchus Awards er den mest anerkendte vin-konkurrence i Spanien, og den eneste der er “godkendt” af OIV. International Organisation of Wine and Vine.
Vinen har også modtage 90 flotte point fra den spanske vin gudie Guia Repsol. Her går du
ikke galt i byen!

Køb 12 flasker og få og få 10%.

Om vinen
Emina Verdejo er lavet på 100% Verdejo. Den førende spanske hvidvinsdrue.
Markerne ligger i en højde på 650 meter, og undergrunden er let stenet. Alt håndplukkes under høsten i oktober. Efterfølgende sorteres druerne manuelt, inden den udvalgte høst gæres i ståltanke i 10-14 dage ved 16 grader. Farven er flot strågul, og duften stor og frugtig med masserer tropisk frugt som bananer og ananas. Også en snert af timian og andre krydderier i næsen. Flot, velstruktureret og frugtig med fin balance i syren, som sikre en rigtig fin harmoni i vinen

Druer: 100% Verdejo
Vingård: Bodegas Emina
Område: Rueda
Land: Spanien
Årgang: 2017
Alkohol: 13%

Drikkes bedst: Drikkemoden nu, men kan gemmes de næste 2-4 år
Om vingården
Bodega Emina er en gård der hører under Bodegas Familares Matarromera, som har været
involveret i vinproduktion i langt over 100 år. Carlos Moro, som er manden bag alle gårde under Matarromera, startede de første planer for to nye Bodega´er i slutningen af 90´erne. Begge skulle have til hus i de klassiske områder i Castilla y Leon, nemlig Ribera del Duero og Rueda. Ribera kendt for deres rødvine og Rueda er bredt kendt som det bedste hvidvinsdistrikt i Spanien. I 2005 stod Bodega´en førdig i Ribera, og i 2007 i Rueda. Begge samlet under navnet Bodega Emina.

Med deres unge alder, er begge gårde med helt fremme hvad teknologi og moderne vinproduktion
angår. Gode marker og stokke, kombineret med mange års erfaring fra vinproduktion, giver optimale forhold for vin i topklasse. Den gode undergrund med let stenet og lerholdig jord, kombineret med det kontinentale klima som med store udsving i temperatur mellem dag og nat, giver vine af højeste kvalitet fra området Rueda.